Glutenfri


50,00 DKK

Æske med 3 stk. brownies toppet med chokoladetrøffel og valnød

- +
50,00 DKK

Rugbrød bagt uden hvedemel, rug og byg.

- +
12,00 DKK

'Klassisk' håndværker med sprød skorpe, drysset med blå birkes og med blød og saftig krumme.
Singlepakket i bagestabil folie, der både tåler ovn og mikroovn.
Produktet er fri for æg, gluten, hvede og laktose.
Tilberedning: Bag direkte fra frost ca. 8-12 min. ved 180°C.
Temperatur/ bagetid kan variereafhængigt af ovn.
Umiddelbart efter bagning fjernes folien, så brødet kan fastholde en sprød skorpe.

- +
15,00 DKK

Glutenfri Kanelsnegl. Fyldt med en fyldig og afrundet remonce med kanel. Singlepakket i bagestabil folie.
Produktet er gluten,- hvede- og laktosefri.
Tilberedning: MIKROOVN: Bag direkte fra frost i ca. 2-3 min ved 750 kWh. OVN: Bages direkte fra frost ca. 8 - 12 min ved 180°C.
Temperatur/ bagetid kan variere afhængigt af mikroovn og ovn

- +
45,00 DKK

Franskbrød med solsikkekerner og hørfrø, skiveskåret.
Lækkert lyst og luftigt franskbrød, en saftig krumme med gule hørfrø og solsikkekerner.
Perfekt til sandwich på farten, samt på morgen- og middagsbordet.
Produktet er på frost. Den kan let og hurtigt tøs op efter behov.
Produktet er uden: Gluten, Hvede, Æg og Mælk samt velegnet til Veganer.

- +
12,00 DKK

Glutenfri Mørk Håndværker m/ solsikke. Tynd sprød skorpe, drysset med hele solsikkekerner og med en blød og saftig krumme.
Singlepakket i bagestabil folie, der både tåler ovn og mikroovn.
Produktet er fri for æg, gluten, hvede og laktose.
Tilberedning: Bag direkte fra frost ca. 8-12 min. ved 180°C. (Temperatur/bagetid kan variere afhængigt af ovn).
Umiddelbart efter bagning fjernes folien, så brødet kan fastholde en sprød skorpe.

- +