'Klassisk' håndværker med sprød skorpe, drysset med blå birkes og med blød og saftig krumme.
Singlepakket i bagestabil folie, der både tåler ovn og mikroovn.
Produktet er fri for æg, gluten, hvede og laktose.
Tilberedning: Bag direkte fra frost ca. 8-12 min. ved 180°C.
Temperatur/ bagetid kan variereafhængigt af ovn.
Umiddelbart efter bagning fjernes folien, så brødet kan fastholde en sprød skorpe.
Glutenfri Kanelsnegl. Fyldt med en fyldig og afrundet remonce med kanel. Singlepakket i bagestabil folie.
Produktet er gluten,- hvede- og laktosefri.
Tilberedning: MIKROOVN: Bag direkte fra frost i ca. 2-3 min ved 750 kWh. OVN: Bages direkte fra frost ca. 8 - 12 min ved 180°C.
Temperatur/ bagetid kan variere afhængigt af mikroovn og ovn
Franskbrød med solsikkekerner og hørfrø, skiveskåret.
Lækkert lyst og luftigt franskbrød, en saftig krumme med gule hørfrø og solsikkekerner.
Perfekt til sandwich på farten, samt på morgen- og middagsbordet.
Produktet er på frost. Den kan let og hurtigt tøs op efter behov.
Produktet er uden: Gluten, Hvede, Æg og Mælk samt velegnet til Veganer.
Mørk Cookie med stykker af chokolade.
Sprød kant og blød midte.
Produktet er singlepakket i bagestabil folie.
Tilberedning: Tø og servér. Optø ca. 60 min ved stuetemperatur.
Glutenfri Mørk Håndværker m/ solsikke. Tynd sprød skorpe, drysset med hele solsikkekerner og med en blød og saftig krumme.
Singlepakket i bagestabil folie, der både tåler ovn og mikroovn.
Produktet er fri for æg, gluten, hvede og laktose.
Tilberedning: Bag direkte fra frost ca. 8-12 min. ved 180°C. (Temperatur/bagetid kan variere afhængigt af ovn).
Umiddelbart efter bagning fjernes folien, så brødet kan fastholde en sprød skorpe.
Copyright © 2025 HANSENS BAGERI. Alle rettigheder reserveret.